Winther ladcykler

Danskerne bliver mere og mere miljøbevidste, og flere vælger at cykle frem for en tur i bilen. Nu kan du også transportere dine børn på cyklen ved hjælp af Winthers ladcykler.

Det seneste folketingsvalg viste meget tydeligt, at danskerne er blevet langt mere miljøbevidste end for blot få år siden. Flere byer har også inddraget affaldssortering og opfordret indbyggerne til at springe på cyklen frem for at tage den nemme, hurtige løsning ved at tage bilen.

Miljøbevidstheden hos danskerne ses især tydeligt på cykelstierne, hvor de har taget kommunernes ord for gode varer, og flere vælger det tohjulede transportmiddel i stedet for det firhjulede.

Dog kan det være svært at træffe et valg om at tage cyklen, hvis du ikke kender dine muligheder som forældre. For det er rent faktisk nemmere at transportere dine børn på cykel, end du måske går og forestiller dig.

Se det store udvalg her

Ladcykler fra Winther

En af de smarte løsninger, som du kan vælge at kigge nærmere på, er at købe en ladcykel. Det ligger lidt i ordet, at cyklen har et lad, hvor du nemt kan transportere noget i. I dette tilfælde vil du altså kunne købe en ladcykel, som du kan transportere dine børn til og fra dagsinstitutionen.

Når det gælder ladcykler, så findes der et hav af muligheder. Ladcykler er rigtig smart og populært i forbindelse med at cykle med børnene, og det er især smart for dig, der skal transportere mere end et barn ad gangen.

Kunne du tænke dig en ladcykel til dig og din familie, så kan du med fordel kigge efter ladcykler fra Winther. Der findes flere modeller, og du kan både få deres ladcykler med og uden elmotor.

Du kan læse mere om modellerne længere nede i artiklen, men først skal du vide, hvilken type ladcykel der lever op til din families behov.

Hvilken ladcykel skal I vælge?

Der findes forskellige typer og modeller, når det kommer til ladcykler. Du kan få dem både som tohjulede og trehjulede, og så kan du selv vælge, om ladcyklen skal køre på el eller ej. Inden du går ud og investerer i en ladcykel, kan det altså godt svare sig at overveje, hvad familiens behov er. Skal der for eksempel transporteres et, to eller flere børn? Skal den være meget rummelig, eller betyder det mere for jer, at I kan komme hurtigt fra et sted til et andet? Og betyder størrelsen noget for jer, når det kommer til at færdes på cykelstien?

Onlineforhandleren Winther har et bredt udvalg af ladcykler til børnefamilier, og du bestemmer helt selv, om du ønsker med eller uden el. Du kan få tre forskellige modeller. Der er en Kangaroo Luxe model, en Cargoo ladcykel og en Kangaroo Lite.

Fælles for alle tre modeller er, at både sikkerheden og funktionaliteten er i top. De kan også både købes med eller uden elmotor, det er helt op til din smag. Forskellene kan du læse dig frem til ved at læse om de tre modeller herunder.

Kangaroo Luxe er bedst i test

Hos Winther kan du finde en Kangaroo Luxe ladcykel. Den er unik på mange punkter, og den har endda vundet prisen, som bedste ladcykel i test. Det har den blandt andet på baggrund af dens unikke køreegenskaber, dens fleksible rumlighed og unikke design.

Denne model har hele vejen igennem stort fokus på komforten. Der er affjedring i forhjulene, som fungerer støddæmpende for passagererne, når der cykles på cykelstien. Derudover er dens kabine både rummelig og fleksibel. Her er der plads til to børn, og den er designet, således at det er let for børnene at stige ind og ud af kabinen.

Kangaroo Luxe byder også på topsikkerhed. Den er udstyret med en hoftesele, så børnene ikke kan flyve nogle steder. Sæderne er også justerbare, så børnene enten kan vende mode den voksne eller med front til cykelstien, og så kan den endda også indstilles til en hvileposition, så de kan sove meget mere behageligt, hvis de bliver søvnige på turen.

Du finder cyklen her – ofte til en god pris!

Den fleksible Cargoo ladcykel

Cargoo-modellen er den mest fleksible model fra Winther. Den kan transportere børnene både let og hurtigt, og så kan den have helt op til 100 kg last med, uden at føreren regnes med i regnestykket.

Denne model kører meget sikkert, og den er meget manøvredygtig, hvilket vil sige at selv det skarpeste sving ikke er et problem for denne ladcykel. Kabinen er også lav ligesom Kangaroo Luxe, således at børnene nemt og sikkert kan stige ind og ud på egen hånd.

Meget afhængigt af, hvad din families behov er, findes der forskellige løsninger i forhold til børnesæder. Der kan både tilkøbes et eller to sæder, hvis du skal transportere børn. Du kan også vælge ikke at tilkøbe sæder, hvis det nærmere er en større last af varer, som du skal have med på turene.

Find cyklen lige her

Den stilrene Kangaroo Lite

Winther tilbyder også en model, der hedder Kangaroo Lite. Der er mere stilren, end de to andre modeller. Den har et meget brugervenligt design, så den giver børnene den mest behagelige cykeltur.

Kabinen er udstyret med fem-punkts seler, så børnene er spændt godt fast under turen, og den er ligesom de to ovenstående modeller også nem at stige ud af for børnene. Samtidig er kabinen meget rummelig, og der er masser af plads til bagage bag børnesæderne. På den måde har du altså plads til indkøbsposerne på vej hjem fra arbejdet.

Kangaroo Lite er udstyret med reflekser, så I er til at få øje på i trafikken, og der kan tilkøbes lygter, så der ikke er nogen tvivl om, hvor I cykler i mørket.

Se modellen her

Køb din ladcykel hos Winther i dag

Hvis du har besluttet dig for at passe på miljøet ved at investere i en ladcykel, og du har læst dig varm på en af de unikke modeller fra Winther, så kan du nemt og hurtigt bestille dem på deres webshop allerede i dag.