Babboe ladcykeler

Står du og mangler en ladcykel i hverdagen, men kan du ikke bestemme dig for, hvilken en der passer allerbedst til din familie og jeres behov? Så læs denne guide om Babboes store udvalg af ladcykler.

Ladcykler er en opfindelse, der skal hjælpe børnefamilien med at vælge den grønne løsning, når børnene skal fragtes frem og tilbage fra dagsinstitutionen. De sørger for, at man dels får den daglige motion og dels sparer miljøet for al den forurening en bil kan forårsage – selv på den mindste køretur ned til børnehaven.

Babboe ladcykler er oprindeligt et firma fra Holland. De blev skabt af en hollandsk familie, der havde problemer med at finde en ladcykel, som passede perfekt til dem. Derfor tog de sagen i egen hånd og skabte Babboe ladcykler sammen med en håndfuld dygtige ingeniører.

I dag er firmaet også en kæmpe succes på det danske cykelmarked, og det er der en god grund til. Når det gælder om at finde en ladcykel, så handler det om meget mere end at finde en cykel med et lad foran. Der findes nemlig mange typer og modeller, og de adskiller sig fra hinanden.

Sidder du lige nu og er i tvivl om, hvilken type og model ladcykel du har brug for i hverdagen, så bare rolig. Vi gennemgår i denne artikel alle tre typer af ladcykel, som Babboe tilbyder, og samtidig kan du også læse mere specifikt om de mange modeller, der findes.

Men først kan du læse om, hvad du skal tage stilling til, inden du går på jagt efter den perfekte ladcykel til din familie.

Hvordan ved jeg, hvilken ladcykel der passer til familiens behov?

Inden du begynder at søge efter en ladcykel til din familie, så er der nogle ting, som du skal have styr på. I og med der findes forskellige typer og modeller, så betyder det altså også, at der findes nogle ladcykler der vil passe til din families behov bedre end andre.

Derfor er det vigtigt, at du tager stilling til, hvilke behov din fremtidige ladcykel skal opfylde. Først skal du tænke over, om du skal bruge ladcyklen til transport af børn, hund eller bagage. Derudover skal du nogenlunde vide, om den skal bruges til korte eller lange ture. Og til sidst er det også en fordel, hvis du ved, om du prioriterer fart eller rummelighed, inden du søger efter en ladcykel.

Der er mange muligheder, og Babboe ladcykler har både typer og modeller, der passer til netop dine behov.

Med eller uden el?

Når du først har taget stilling til ovenstående, så kommer den næste beslutning i rækken: Skal ladcyklen køre på el eller ej?

Hånd i hånd med den store elektroniske og teknologiske udvikling har cykelmarkedet gennem de seneste fem år implementeret batteriteknologi og elektriske motorer. De såkaldte el-cykler er blevet et populært valg både i Danmark og resten af verden.

Den elektroniske motor er en god hjælpende hånd for de personer, der kunne have fysiske problemer ved at cykle lange eller hårde ture, men det er især også en stor hjælp for familiemennesket, der skal transportere børn i en ladcykel. Det kan være hårdt at cykle med al den vægt uden nogen form for hjælp. Derfor kan det være en god investering at vælge en ladcykel med elektronisk motor.

Fordele ved en elektronisk cykel

Som vi allerede er kommet lidt ind på, så er der fordele ved at vælge en cykel med en elektronisk batteridrevet motor. Der er faktisk fem rigtig gode fordele, når det kommer til el-cyklen.

  1. Flere kilometer i benene

Én af de helt store fordele ved at vælge en el-cykel er, at det gennem adskillige statistikker er bevist, at du bruger cyklen langt mere, hvis den har en elektronisk motor. Danskere bruger altså deres el-cykler mere end helt almindelige cykler.

  • Bredere rækkevidde

En anden fordel er, at du kommer mere omkring og på længere cykelture, hvis du vælger en el-cykel. Undersøgelser viser nemlig også, at danskere i gennemsnittet er mere tilbøjelige til at cykle lange ture på en el-cykel.

  • Spar tid

Selv i modvind kommer du hurtigere frem til destinationen, hvis du har en elmotor på cyklen. Du sparer altså også tid på cykelturen frem og tilbage på arbejdet, da du simpelthen kommer hurtigere frem til cykelturens endestation.

  • Et sundt alternativ

El-cyklen er billigere end en bil, og det er altså både et sundere og et mere miljøvenligt valg i hverdagen. Med en ladcykel på elektronisk motor kan du også transportere helt op til fire børn, så der er ingen undskyldning, når det gælder pladsen.

  • Spar dig selv for den lange kø

Den sidste fordel som også er værd at bemærke, er at du spare dig selv for morgentrafikken på vejene, hvis du vælger at træde i cykelpedalerne frem for speederen i bilen. Og samtidig vil du have mere kvalitetstid med dine børn, da det giver en anden form for samvær at cykle frem for at køre i bil.

Gode ladcykel-råd

Der er mange fordele ved at vælge en ladcykel frem for en bil, når det gælder de små ture. Fordelene ved at være ladcykel-ejer træder tydeligt og hurtigt frem, så snart du har anskaffet dig én. Meget hurtigt vil du opleve, at det bliver din absolut yndlingstransportmiddel, og den bliver helt sikkert fuldstændig uundværlig i din travle hverdag.

Her får du fem gode råd med på vejen, så du får absolut det maksimale ud af din ladcykel:

  1. Vedligehold ladcyklen som dit kæreste eje

Det gælder sådan set alle materielle ting. Det vil altid være en fordel at pleje din ladcykel, så den kan give dig den største glæde i hverdagen så længe som muligt. Ved at vedligeholde den som dit kæreste eje vil du have et forspring til ethvert serviceeftersyn. Sørg for at pleje cykelkæden, ladet og alt der kræver en kærlig hånd. På den måde får du mest glæde af din Babboe ladcykel.

  • Sørg for at have det bedste dæktryk, når du cykler

Det lyder måske simpelt i dine øre, men det er en klar fordel at sikre, at dæktrykket er korrekt, når du benytter din cykel. Derfor er det en god idé at sørge for det rigtige lufttryk, når du cykler på cykelstien til dagligt. Det har såvel betydning for køreoplevelsen, og hvor langt du kan cykle på hvert batteri.

  • Opbevar din ladcykel godt og sikkert

Kvaliteten af en Babboe ladcykel skal du ikke lade dig kæmme af. Det er top kvalitet og produceret til al vejr. Men når det er sagt, så er det en god idé at opbevare den på den mest optimale måde. Ligesom du selv har brug for at opholde dig tørt og godt hver nat, så har din cykel det samme. Derfor bør du sørge for at parkere din Babboe ladcykel godt, varmt og tørt, så du slipper for rust og andre trælse følgevirkninger på cyklen.

  • Sørg for at sikkerheden er i top

Når du køber en Babboe ladcykel vil du automatisk investere i en cykel med høj kvalitet og sikkerhed. Du køber dog ikke en garanti for, at andre bilister i trafikken overholder færdselsloven. Du bør derfor altid sikre, at din sikkerhed er i top, når du drager ud på de danske cykelstier. Det gør du ved at påføre dig cykelhjelm og tage højde for at køre forsigtigt – også selvom du cykler med elektronisk motor.

  • Invester i en god forsikring

Det kan være irriterende at have en fast udgift, når det gælder forsikringer. Det er ikke alle, der får brug for den, men det betyder ikke, at det er en dårlig idé at skaffe sig en forsikring. Tværtimod. Når du køber en ladcykel hos Babboe vil det være en rigtig fin idé at kontakte dit forsikringsselskab om en udvidet cykelforsikring. På den måde sikrer du dig mod en større udgift, hvis du en dag skulle opleve tyveri eller skade af din ladcykel.

Skal ladcyklen have to eller tre hjul?

Om du skal gå efter en ladcykel med to eller tre hjul, kommer igen meget an på, hvilke prioriteringer du gør dig, når du kigger efter en ladcykel, som skal opfylde dine behov.

Har du brug for den hurtigere og mere fleksible model, så bør du gå efter en Babboe-cykel med to hjul. Er du i stedet på udkig efter en mere rummelig og stabil cykel, så vil den trehjulede ladcykel nok nærmere passe bedst til dig og din familie.

Den tohjulede ladcykel vil som udgangspunkt rumme to børn og de indkøbsposer, som du fylder op med dagligvare på vej hjem fra arbejdet. I den trehjulede vil der være mere rum, og den vil som udgangspunkt give dig mulighed for at transportere fire børn samt dine indkøb.

Babboe har altså tre typer ladcykler, som du kan vælge mellem. Du kan vælge en ladcykel med to hjul, tre hjul og en ladcykel med elmotor. Vi beskriver de tre typer herunder.

Vælge mellem de tre typer af ladcykler

Som vi allerede har gennemgået, så har du en del muligheder, når det gælder markedet af ladcykler. Der findes tohjulede, trehjulede og elektroniske ladcykler. Som vi også har nævnt, er det en fordel for dig og din familie at finde frem til de behov, som ladcyklen skal opfylde i jeres hverdag.

På den måde kan i nemmere beslutte jer, hvilken type ladcykel I skal gå efter. Om det er den hurtigere, fleskible ladcykel på to hjul, eller om det er den rummelige og mere stabile trehjulede. Og til sidst om den skal køre på el eller ej.

Det er fuldstændig op til jer, hvilken retning I har lyst til at kigge. Der findes adskillige modeller, og der finder helt sikkert en Babboe-cykel, der passer perfekt til dig og din familie.

Herunder gennemgår vi de mange modeller, som du kan købe hos Babboe.

Babboe Max – ladcyklen til institutionen

Hvis du skulle være på udkig efter en ladcykel til din børneinstitution eller måske har du blot en meget stor familie, så er Babboe Max den helt rette model til dine behov.

Med en Babboe Max får du plads til hele seks børn, og den kan transportere helt op til 150 kg. Denne model er udstyret med en elektronisk motor, der kan trække helt op til 250W, og den sikrer dig, at du uden problemer kan tage på tur med børnene. Den er af topkvalitet og er både god til de lange og korte cykelture.

Med i købet af en Babboe Max følger både en stor kaleche og kraftige cykellygter både til front og bagpartiet. Der følger også en god sikkerhed i en forsikringsgodkendt cykellås.

Babboe Slim Mountain – Er perfekt til lange cykelture

Med en Babboe Slim Mountain kan du nemt og hurtigt komme rundt i byen med dine børn. Som navnet antyder, er denne model meget smal, men det gør den både behagelig og nem at håndtere på cykelstien.

Cyklen er tohjulet, styrenem og stabil. Med en Babboe Slim Mountain kommer du hurtigt fra det ene sted til det andet, og modellen er skabt til den familie, der skal cykle længere ture med børnene. Den er altså især perfekt til dig, der skal pendle langt.

Babboe Big – Den stabile trehjulede cykel til børnefamilier

Denne model er den mest klassiske af Babboe-familiens ladcykler. Den har været under udvikling i 10 år, og den passer perfekt til børnefamilien, der skal have en rummelig og stabil ladcykel. Det er med andre ord den perfekte ladcykel til en moderne børnefamilie, og den kan købes til en overkommelig pris.

Den har plads til fire børn, og du skal ikke frygte for deres benplads, for det er der masse af i en Babboe Big.

Babboe E-Big – Den klassiske el-ladcykel

Denne model er som skabt til dig, der skal cykle børnene til og fra børneinstitutionen, men som stadig gerne vil kunne cykle lidt hurtigere. Babboe E-Big er den klassiske el-ladcykel, og motoren kan hjælpe dig helt op i en fart på 25 km/t.

Den har plads til fire børn, og selvom du fylder ladet op, så behøver du ikke frygte for sved på panden. Elmotoren giver dig en utrolig hjælp på turen.

Babboe Dog – Til dig der elsker hunde

Babboe har også sørget for at tilfredsstille menneskets bedste ven. De har designet den perfekte ladcykel til dig, der vil have hunden med på tur. Der er indstillet en smart låge forrest på ladet, der gør det nemt at få selv den største hund op i ladet. Denne model er altså især perfekt til dig, der skal have din bedste firbenet ven med på cykelturen.

Babboe E-Dog – Den elektroniske cykel til dig og dine hunde

Denne model er også produceret til at gøre cykelturen nem og behagelig for dig med hunde. Der er rigeligt med plads til hunden i ladet, og skulle den en dag blive hjemme, så er der plads til op til to børn. Den adskiller sig dog fra den ovenstående model, ved at den er elektronisk.

Babboe E-Transporter – Den lukkede transportkasse

Denne model er perfekt til den praktiske iværksætter, der har brug for at transportere større læs i en lukket ladkasse. Ladkassen er som sagt aflukket, og den er samtidig meget rummelig. Modellen er udstyret med en elmotor, der gør det nemt at fragte selv det tungeste læs.

Babboe Curve og Babboe E-Curve – Den elegante og moderne ladcykel

Du kan også vælge modellerne Babboe Curve eller Babboe E-Curve. Forskellen på de to modeller er naturligvis, at E-Curve-modellen er udstyret med en elmotor.

Ellers har begge modeller et elegant og moderne design, hvor ladkassen har flotte afrundede former. Det giver ladcyklen et flot stilistisk træk. Der er plads til fire børn i disse modeller.

Babboe Curve Mountain – Den eventyrlige trehjulede ladcykel

Med Curve Mountain-modellen kan du drage på eventyr i en elegant og topmoderne ladcykel. Den er udstyret med en Yamaha center motor, der giver dig en kraftig hjælp med på vejen.

Udseendet er en smule anderledes end de klassiske Babboe-cykler, hvilket giver den et unikt og elegant ydre.

Babboe E-Carve – Vær fleksibel i svingende

Med en Babboe E-Carve-model sikrer du dig altid at være hurtigt ude af alle svingende på cykelstien. Det smarte Carve-system gør cyklen fleksibel, og giver dig følelsen af at sidde på en tohjulet ladcykel, selvom du sidder på en rummelig trehjulet model.

Styresystemet gør denne model til en sand fornøjelse at cykle rundt på!

Babboe Carve Mountain – Den fleksible og hurtige ladcykel

Denne model er topmoderne og udstyret med det smarte Carve-system. Det gør cyklen utrolig fleksibel, og den sikrer dig en sand køreoplevelse hver evig eneste gang. Den er sjov og nem at styre, og den håndtere selv de skarpeste sving uden problemer.

Babboe City og Babboe E-City – En elegant tohjulet ladcykel

City-modellen er en fantastisk ladcykel. Det er en fleksibel og manøvrevenlig tohjulet ladcykel, der gør det nemt og behageligt at cykle med op til to børn. Du kommer hurtigt frem, og det er en ideel model til bymennesket, der skal have det behageligt på selv de smalleste cykelstier.

City-modellen kan både fås med og uden elmotor.

Babboe Mini og E-Mini – Den nyeste del af Babboe-familien

Den sidste model er lille og kompakt. Det er det nyeste medlem af familien, og trods størrelsen er der stadig plads til to børn i den lille ladkasse. Med denne model får du en ladcykel, der føles som en helt normal cykel, men dog med plads til børnene. Den er praktisk og hurtig.