Nihola ladcykeler

Langt hovedparten af danskernes cykelture er i forbindelse med transport til en fritidsaktivitet eller til arbejdspladsen. Samtidigt er brugen af ladcykler stødt stigende.

I forhold til mange andre lande, er danskernes brug af cykel en langt mere central del af det samlede transportbillede. Antallet af cyklister er stigende, og flere vælger blandt andet at skifte bil nummer to ud med en ladcykel.

Men hvornår er det egentlig, at danskerne bruger cyklen mest? Det har Tranport DTU forsøgt at vise med deres transportvaneundersøgelse, der viser, at langt størstedelen af de danske cyklister bruger cyklen, hvis de skal transporteres til fritidsinteresser eller til arbejdet.

Flere bruger ladcykler i hverdagen

Undersøgelsen fra DTU viser også, at flere danske børnefamilier køber en ladcykel. Selvom langt størstedelen af de danske cyklister vælger at cykle på den helt almindelige tohjulede cykel, så er der altså flere, der vælger at transportere deres børn eller hunde i en ladcykel. Antallet af ladcykler på cykelstierne er firdoblet siden 2014, og er derfor kraftigt stigende.

Hvorfor er en ladcykel smart?

Det smarte ved en ladcykel er naturligvis, at det er meget nemmere at transportere børn, hunde eller tungere varer. Som børnefamilie er det en fantastisk mulighed for at lade bilen stå derhjemme og få motioneret, mens du får noget kvalitetstid sammen med dine børn.

Søger du derfor en mulighed for at transportere dine børn hurtigt og nemt i børnehave eller skole, så kan en af de mange typer og modeller af ladcykler være en god løsning. Der findes en hel del muligheder, når du kigger efter ladcykler. Og det er endda også forskelligt, om de er lavet med henblik på at transportere børn eller hunde. Du kan både vælge en tohjulet ladcykel, men du har også mulighed for at få endnu mere plads og komfort, hvis du går efter en trehjulet ladcykel.

Den tohjulede ladcykel kan være nemmere og hurtigere at cykle på, mens den trehjulede vil have større kapacitet og mere plads. Det er forskelligt fra familie til familie om de har behov for den ene eller anden variant, og du bør derfor først og fremmest finde frem til, hvilke behov ladcyklen skal opfylde i din familie.

De populære ladcykler kan transportere alt fra ét barn til syv personer, afhængigt af model og type du vælger. Du har altså med andre ord et hav af muligheder!

El-cykler sælger i store strømme

Er du på udkig efter en ladcykel, så vil du have mulighed for at vælge en model, hvor der kan tilkøbes elmotor. De danske cykelproducenter sælger flere og flere el-cykler i Danmark, og salget er rent faktisk steget næsten tredive procent det seneste års tid.

Det er ikke så mærkeligt, at elmotoren på cyklen bliver mere populær. Det er en god løsning til for eksempel ældre personer, der kan have vanskeligheder ved at træde hårdt på pedalerne, men også for børnefamilier, der investerer i ladcykler. Læsset kan være tungt at trække på en ladcykel, hvis ikke der er elmotor på. Og bare rolig – du får stadig masser af motion.

Køb din egen Nihola ladcykel

Som tidligere nævnt findes der et hav af muligheder, når det gælder ladcykler. De kan både variere i størrelse, komfort, kvalitet og meget andet. Når du først har styr på, hvilket behov den skal opfylde i din familie, så kan du begynde at gå på udkig efter den helt rigtige ladcykel.

Ligegyldigt om du søger en ladcykel, der er egnet til transport af børn, hunde eller en helt tredje ting, så kan du finde en model, der passer perfekt til din situation hos Nihola. Hos Nihola kan du vælge mellem fire unikke modeller, der egner sig perfekt til hver deres opgave. Du kan læse meget mere om modellerne herunder.

En ladcykel til din familie

Står du og mangler en ladcykel til din lille børnefamilie, så kan Family-modellen hos Nihola være lige noget for dig. Nihola Family har plads til to børn og kan transportere helt op til 100 kilogram. Den er rent faktisk kåret som den bedste trehjulede ladcykel til børnetransport af dagbladet Politiken.

Har du et eller to børn, som du hver dag skal cykle til dagsinstitutionen på vej til og fra arbejdet, så passer Nihola Family perfekt til dine behov. Den har en transportkasse, der på optimal vis beskytter dine børn under transporten, og kabinens siddepladser er let at afmontere uden værktøj, hvis det skulle blive nødvendigt.

Nihola 4.0 til den store børnefamilie

Den nyeste model af ladcykler fra Nihola bliver kaldt ”4.0”. Den er især perfekt egnet til store børnefamilier eller til dagsinstitutioner, der ofte skal på tur.

Nihola 4.0 kan transportere op til 120 kilogram udover cyklistens vægt. Det vil også sige, at den har mulighed for at cykle med flere børn end for eksempel Family-modellen. Nihola 4.0 er udstyret med to bænke i kabinen, og der er plads til fire børn i alt.

Denne model vil fungere godt for dig, der enten har mange børn, eller som arbejder i en dagsinstitution der er på udkig efter et en god løsning til transportmidler.

Din hund ville elske en ladcykel

Det er ikke kun børnefamilier og dagsinstitutioner, der kan drage fordel af den stigende popularitet inden for ladcykler. Ladcykler bliver nemlig mere og mere populære, fordi de er utroligt effektive til at transportere ting. Derfor er en ladcykel også godt egnet for dig, der ejer en eller flere hunde, og som gerne vil på længere ture end den daglige ti minutters gåtur i området.

Med Nihola DOG ladcyklen kan du købe en model, der specifikt er lavet til behagelig transport af dine elskede firbenede venner. Denne model har indbygget en aluminiumslåge, så din hund eller hunde meget nemt kan gå ind og ud af kabinen. På den måde sparer du ryggen for at komme på overarbejde, hvis du skulle bære dem ind og ud af kabinen hver gang.

Den gode solo-ladcykel

Nihola LOW ladcyklen er en model, der er specielt bygget til solokørsel. Den er udviklet således, at den er let og stabil, og så leveres den med en meget lav indstigningshøjde. Deraf kommer navnet Nihola LOW.

Der er mulighed for at montere et enkelt barnesæde i kabinen, hvis det skulle være interessant. Derfor egner denne model sig ekstra godt til dig, der blot har et lille barn, der skal køres steder hen, eller til dig der skal bruge den til solokørsel og transport af bagage eller andet.

Du kan læse meget mere om de fire modeller på nihola.com.